Tiedotteet

SML ja Hirviurheilu 3 vuoden sopimukseen

Hirviurheilu on myös seuraavat kolme vuotta vapaassa käytössänne, Metsästäjäliiton jäsenseurat. Tässä SML:n tiedote asiasta:

Hirviurheilun saavuttaman suuren suosion (2017 n. 300 kilpailua, n 13000 kilpailusuoritusta) jäsenseurojen ja harrastajien keskuudessa myötä Hirviurheilu jatkuu seuraavat 3 vuotta 2018-2020 Metsästäjäliiton jäsenseurojen vapaassa käytössä.

Hirviurheilu on vuonna 2010 käyttöön otettua hirvenhiihdon ja –juoksun tulospalvelu. Palvelu on ollut käytössä hirvenhiihdon SM-kisoissa joka vuosi vuodesta 2011 alkaen. Lisäksi palvelu on otettu käyttöön ympäri Suomea niin alue-, piiri- kuin seuratasollakin. Hirviurheilu on Metsästäjäliiton jäsenseurojen vapaassa käytössä ilman rajoituksia kilpailuiden tai osallistujien lukumäärän suhteen. Tämä sallii palvelun käytön niin SM- tasolla kuin pienissä paikallisissakin kilpailuissa. Saat kisajärjestäjänä Hirviurheilun käyttöösi klikkaamalla “Aloita käyttö”-linkkiä osoitteessa www.hirviurheilu.com. Sen jälkeen pääset lisäämään kilpailun tiedot.


Takaisin etusivulle